Om Quickskrot.dk
Miljøskrotning af biler er den vigtigste del af vores virksomhed, og med den ekspertise vi er i besiddelse af har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en superhurtig og fleksibel service. Vi har gjort alt fra vores side til at skrotningen af din brugte bil vil forløbe så nemt og smertefrit så muligt. 
Quickskrot.dk, tager sig af alt papirarbejdet mht. afmelding af plader, papirer til miljøstyrelsen med mere. Når du indleverer din skrotbil hos os, skal du for at få udbetalt skrotpræmien, huske at have kørekort, registreringsattest samt senest registreret ejers underskrift med.
bilskrot

Er bilen afmeldt på forhånd, skal kvitteringfor afmelding medbringes.Hvis du selv har mulighed for at aflevere din skrotbil til autoophug hos quickskrot.dk i København, ser vi helst det.

FÅ DANMARKS BEDSTE SKROTPRÆMIE I DAG

Få den bedste skrotpræmie i København hos quickskrot.dk, på HELT OP TIL 100.000 kr.

Uforpligtende tilbud

Vi giver et godt og uforpligtende tilbud på skrot af jeres bil.

Vores tjenester

Vi tilbyder blandt andet også reparation af biler.

Vi afregner kontant

Vi afhenter bilen gratis og afregner naturligvis skrotpræmien kontant.

Quickskrot.dk, er en del af et bilfirma beliggende i Søborg – København. Vi har beskæftiget os indenfor bilbranchen i over 10 år, således at vi idag både reparerer, køber/sælger og skrotter biler.

Ring eller kig forbi

Her hos Quickskrot.dk, er vi altid interesseret i alle former for brugte biler. Om bilen er skadet og skal skrottes. defekt eller blot blevet for gammel og du ønsker at komme af med den, så er Quickskrot.dk altid klar med god pris.

Kontakt os på telefon: 5281 0066